翻訳と辞書 |
Pastel azteca : ウィキペディア英語版 | Pastel azteca Pastel azteca is a Mexican dish, known in US as ''tortilla casserole'' or ''tortilla pie''. The traditional dish is made by alternating layers of gently fried corn tortillas with layers of ''salsa de jitomate'', chile poblano strips, corn grains, onion strips, sour cream and Oaxaca cheese or Chihuahua cheese. It is common to add a meat ingredient (coarsely shredded chicken, ground beef or pork). The pastel azteca is oven-baked. ==References==
* Del Castillo, María. (1966). Cocina mexicana. Ed. Olimpo.
抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)』 ■ウィキペディアで「Pastel azteca」の詳細全文を読む
スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース |
Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.
|
|